CREATIEVE VORMGEVING

Nog voordat je de inhoud van een boodschap leest, springt de grafische vormgeving ervan al in het oog. Een magazine, brochure, uitnodiging, presentatie, verpakking, illustratie, … Dankzij de juiste look & feel versterken ze de inhoud van je communicatie. Maak het verschil op een creatieve manier.

Grafische vormgeving aka. toegepaste kunst

Grafische vormgeving is geen willekeurige opsmuk. Het is een manier om jouw identiteit op een creatieve manier te vertalen. Voor de opmaak van jouw communicatie vertrekken we steeds vanuit jouw huisstijl. Binnen de lijnen van de look & feel die bij jouw merk past, denken we buiten de lijnen met de creatieve toepassing en invulling daarvan.

 

Terwijl we dus niet afwijken van jouw merkverhaal, komt dat wel steeds op een verrassende manier tot uiting. Geen twee ontwerpen zijn hetzelfde. Elke boodschap en elke doelgroep is namelijk het best gediend met een unieke vormgeving op maat.

Fotografie en video

Wil je je boodschap kracht bijzetten? Met een film of een reeks foto’s leg je de eigenheid van je bedrijf en medewerkers vast op de gevoelige plaat. Professionele foto’s en video zorgen voor net dat tikkeltje meer en kunnen al je andere communicatiedragers een boost geven.

A picture paints a thousand words. Bij een sterke boodschap hoort een krachtig beeld. Wij coördineren en begeleiden jouw fotoshoot, onze huisfotografen doen de rest. De garantie op een stralend, spontaan portret.

Met een aantrekkelijke bedrijfsfilm kan je de huisstijl van je bedrijf in een bewegend jasje gieten. Andere mogelijkheden zijn een productfilm, een instructievideo, een ambassadeursvideo, … Voor elk videoformat schrijven wij een boeiend scenario uit en begeleiden we de opnames.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren
Sint-Trudo ziekenhuis
Stad Sint-Truiden

Op zoek naar
een vleugje magie?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars