COMMUNICATIE-BLOG

De laatste trends in online en offline communicatie? De nieuwste hype in grafische vormgeving?  Of de hot topics in marketing? Bij Idearté delen we onze expertise.

 

Dankzij onze blog ben je helemaal mee. Krijg je er maar niet genoeg van? Dan vind je nog meer inspiratie in onze nieuwsbrief.

Overbrug de digitale kloof: een gids voor communicatieprofessionals

In een wereld die steeds meer digitaal wordt, is het makkelijk te vergeten dat niet iedereen op dezelfde manier toegang heeft tot deze digitale realiteit. Dat is een gemiste kans, zowel sociaal als zakelijk. Hoe kan jij als marketeer of communicatieprofessional de digitale kloof dichten of ze toch een stukje kleiner maken? Wij delen onze beste tips.

» Lees verder
WIJKortenaken Idearté 1

Politiek 3.0 in de praktijk

Alleen de partijen die de overheid heruitvinden en katalysatoren zijn voor de uitdagingen van deze tijd, zullen de groeipartijen van morgen zijn. Mensen zijn namelijk op zoek naar duidelijke, hoopvolle antwoorden op de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd worden.

» Lees verder
animatie social pitch

Social Pitch

home blog Social Pitch 12 uur gratis magische communicatie voor goede doelen Idearté wil de leef- en werkwereld mooier maken met strategische en creatieve communicatie. Maar ook

» Lees verder
Idearté succes in PR

Trends voor succes in PR

Wil je vat krijgen op hoe anderen over jezelf of je organisatie denken? Durf je van het platgetreden pad van het persbericht af te stappen? Waag je jezelf aan een alternatieve PR-techniek om de publieke indrukken over jouw merk te sturen?

» Lees verder

HR-award

Onlangs mocht Idearté met veel trots de HR-Award van Voka ontvangen. Maar waaraan hebben we die verdiend? Dit zijn de 4 belangrijkste redenen.

» Lees verder

Lies Serdons

Lies Serdons (38) danst tussen woord en video, tussen klassiek en modern, tussen Hasselt en Japan. Tijdens Café Arté legt ze de link tussen dans en communicatie.

» Lees verder

Kim Duchateau

Kim Duchateau ontpopte zich tot een inventieve striptekenaar, cartoonist en illustrator. Idearté werkte al vaker met hem samen, maar nu nodigde we hem ook uit in onze Café Arté om te praten over creativiteit en humor.

» Lees verder

SEO-makeover

Zorg met de SEO-maekover dat jouw website in de top 10 staat wanneer (potentiële) klanten Googlen naar jouw product of dienst.

» Lees verder

Lees ons Idearté Magazine

Beschouw deze eerste editie van ons magazine gerust als een geboortekaartje. Inderdaad, een lijvig geboortekaartje. Maar het verhaal van onze vernieuwde baby – genaamd de creatiefste communicatieclub – kregen we echt niet op één A4.

» Lees verder

Op zoek naar
een vleugje magie?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars