Menu Close

Over Idearté

Sinds 1993 creëert Idearté magie in communicatie door een boeiende inhoud te combineren met creatieve emotie. Met die magie trekken we aandacht en sturen we doelgroepgericht jouw on- en offline boodschappen de wereld in.

Onze waarden zijn onze kracht. Verwacht je dus niet aan tafelspringers die hoog van de toren blazen, maar aan een warm, authentiek en flexibel team. Stuk voor stuk harde werkers, boordevol creativiteit en gedreven door een onuitputtelijke ondernemerszin.

Onze waarden zijn onze kracht

communicatiebureau idearté authentiek

Ondernemend

Idearté maakt het verschil door oprechte passie voor haar werk. Als ondernemers leven wij ons in in elk project. Pro-actief denken we vooruit én blijven we up-to-date in de snel veranderende communicatiewereld.

communicatiebureau idearté creatief

Authentiek

Idearté is een warme thuis voor klanten en collega’s. Dat betekent dat klantentevredenheid boven winstmaximalisatie gaat. Oprechte inzet en hartelijke samenwerking onderscheiden ons.

idearté team communicatiebureau

Creatief

Idearté staat met beide voeten op de grond. Wij pennen geen dikke boeken neer vol wollige theorieën of doorspekt met holle Engelse woorden. Wij zijn nuchtere levensgenieters die out-of-the-box denken, originele ideeën voorstellen én creatief omgaan met elk budget.

Het team