CAFÉ ARTÉ
PODCAST

Café Arté live

Welkom in het virtuele café van Idearté, de plek waar inspirerende gasten vanuit hun vakgebied over creatieve communicatie vertellen. Laat je je als ondernemer, marketingmanager of communicatieliefhebber graag inspireren? Schuif gezellig aan, geniet van de levendige ambiance en ga vervolgens aan de slag om je eigen communicatiewereld nog mooier te maken.

Communicatie in sociale ondernemingen

Episode 6

Laat je inspireren door de manier waarop Ruth Claes (IN-Z) en Ingrid Lieten (Verso) de communicatie in sociale ondernemingen benaderen.Creative thinking

Episode 5

Wat is de meerwaarde van creativiteit in bedrijfscommunicatie en hoe kom je tot een rendabele brainstorm? Patricia gidst je naar de essentie.


Communicatie in groeibedrijven

Episode 4

De bedrijven van Koen Janssen (ITZU) en Caroline Rigo (Rigorgeous) zijn op vijf jaar tijd enorm gegroeid. Dat zorgt voor specifieke communicatie-uitdagingen. Ontdek welke oplossingen ze daarvoor bedachten.


HR-communicatie

Episode 3

Voor onze collega Aline gaat HR-communicate volledig over authenticiteit. Als ondernemer zorg je ervoor dat iedereen — medewerkers en klanten — van jouw inclusieve missie doordrongen is.

Het belang van creative thinking

Episode 2

Een ondernemer heeft creative thinking nodig om zijn  (bedrijfs)ontwikkeling te simuleren en verder te groeien. Daarvoor neemt Frederic Boonen je graag op sleeptouw.

 

Inclusieve communicatie

Episode 1

Hoe start je met een duurzame en ‘authentieke’ vorm van inclusieve communicatie? Rachel helpt je op weg met concrete tips en inspirerende voorbeelden.

Ook een
podcast maken?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars