Idearté schenkt

communicatie-expertise
aan goede doelen

De leef- en werkwereld mooier maken, dat is de missie van Idearté. Hoe we dat doen? Door altijd MAGIC te communiceren. Maar ook door goede doelen te steunen. Daarvoor gaan we verder dan een financiële gift. We steunen die goede doelen met strategische en creatieve communicatie. Want dat is waar wij echt goed in zijn.

krijg 12 uur gratis magische communicatie

Communiceren over een goed doel dat je na aan het hart ligt, doe je met hart en ziel. Om die betrokkenheid tastbaar te maken, krijgt iedere medewerker jaarlijks 12 uur om gratis voor een goed doel naar keuze te werken.

Hoe werkt de social pitch?

Op 6 december kunnen goede doelen voor Idearté komen pitchen. Onze medewerkers kiezen vervolgens voor welk goed doel zij in 2023 gratis willen werken. 

 

  1. Schrijf je in voor 1 december 2022 via onderstaand formulier
  2. Breng 6 december jouw ‘pitch’ voor onze jury. Je krijgt 5 minuten om ons te overtuigen over jouw project. Vertel ons wat jullie doen én op welke vlakken jullie onze hulp kunnen gebruiken. Nadien hebben we nog 10 minuten voor vragen. 
  3. 23 december maken we de gelukkigen bekend. Is jouw project erbij? Dan spreken we na de Kerstvakantie af voor een kick-off meeting. 

schrijf jouw organisatie in

Opgelet dit is slechts een voorkeur, het definitief schema wordt later nog gecommuniceerd.

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars