MAGAZINES

Jouw on- of offline magazine moet de lezer van de eerste tot de laatste pagina blijven boeien. Bovendien zorg je ervoor dat elke doelgroep de juiste passages op de juiste manier verwerkt.

Inspirerende copywriting

Lever je zelf teksten aan om in je magazine te verwerken? Dan gaan onze copywriters daarmee aan de slag om ze te optimaliseren voor je doelgroep en er een vlot geheel van te maken. Dit natuurlijk in een schrijfstijl die bij jouw organisatie, gemeente of persoon past.

Is er voor ‘teksten voorbereiden’ geen plaats meer in jouw drukke agenda? Dan bekijken we met veel plezier samen op welke manier we jouw magazine kunnen invullen. Nadien gaan we met jouw input aan de slag om creatieve, wervende en informerende teksten bij elkaar te schrijven.

Boeiende lay-out

De opmaak van je magazine vertelt een groot deel van je verhaal. Door de huisstijl van je bedrijf op een creatieve manier toe te passen, voelt je magazine vertrouwd aan bij je doelgroep, terwijl je hen ook verrast bij het omslaan van elke pagina.

Op maat van jouw doelstelling

Van een magazine om je medewerkers op de hoogte te houden, tot eentje dat klanten inspireert tot een nieuwe aankoop. Voor elke doelstelling bedenken wij het juiste format en aantrekkelijk inhoud. Ook voor de verkoop van eventuele advertentieruimte in je magazine helpen we je graag verder. Zo is die investering meteen terugverdiend.

 

Breng je een offline magazine uit? Ook dan kan je voor een multisensoriële uitvoering kiezen. Versterk je content door geluids- en beeldfragmenten toe te voegen of maak er een interactieve beleving van met augmented reality.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren

Op zoek naar
een vleugje magie?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars