VACATURES SCHRIJVEN

Een doordachte vacaturetekst maakt meer verschil dan je misschien zou denken. Jouw ideale kandidaten reageren namelijk alleen wanneer ze hun eigen waarden en dromen in jouw vacature herkennen. Wij zorgen ervoor dat jouw vacatures inspelen op de specifieke verwachtingen van je kandidaat.

Overtuigende opbouw

De meeste vacatures steken van wal met een beschrijving van het bedrijf en de functie. Door echter voorrang te geven aan de value proposition die aan een specifieke job verbonden is, trek je veel makkelijker de aandacht. Vervolgens geef je op een overzichtelijke en doordachte manier de essentie van de functie en andere relevante informatie mee.

Bovendien geven we ruimte aan ‘social proof‘. Wat vinden je huidige medewerkers van hun job en jou als werkgever?

 

Tone of voice

Authenticiteit is erg belangrijk voor jouw vacatures. Daarom stellen we ze altijd op volgens de tone of voice van jouw bedrijf – die we indien nodig samen met jou bepalen. Enerzijds val je op die manier vanzelf op tussen de vacatures van andere bedrijven. Want jij communiceert in een stijl die uniek is aan jouw bedrijf. Anderzijds geef je een extra kans aan sollicitanten om de match met jouw bedrijf te zien. Jouw teksten spreken namelijk mensen aan die graag op een vergelijkbare manier communiceren en denken.

Op zoek naar
een vleugje magie?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars