SOCIAL MEDIA MARKETING

Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok en andere Twitters zijn vandaag niet meer weg te denken. Wij helpen jou beslissen welke kanalen je moet inzetten om je doelstellingen te bereiken. Vervolgens zorgen we voor een creatief social mediaplan dat perfect past in de rest van je communicatiestrategie. Hierbij richten we ons steeds op je USP’s, ESP’s, doelen en doelgroepen.

Jouw merkverhaal op social media

We zetten jouw social media niet gewoon in om likes, shares en reacties te tellen. We gebruiken ze wél handig om op een efficiënte manier in contact te komen met je doelgroep. Post per post vertellen we hen jouw merkverhaal en maken we hen warm om tot actie over te gaan.

 

Anderzijds zijn je social media ook de ideale plek om zelf de oren te spitsen. Door te luisteren naar je doelgroep kunnen we je communicatie namelijk beter op hen afstemmen. ‘Luisteren’ doen we in de vorm van vergaande analyses die ons inzicht geven in conversie, verkeer, budgetoptimalisatie enz.

Lead generation op social media

Heb je je doelgroepen beter leren kennen en weet je op welke kanalen ze vooral actief zijn? Dan heb je meteen ook het perfecte fundament gelegd voor gerichte leadacties. Met aantrekkelijk aas, relevant voor jouw specifieke doelgroep(en), kan je nu gegevens beginnen verzamelen.

 

Aan de hand van de juiste leadadvertentie geef je potentiële klanten in enkele kliks toegang tot boeiende content. Een interessante whitepaper, een handige online offertetool, jouw gloednieuwe magazine of brochure, … Gratis content voor je doelgroep, data van onbetaalbare waarde voor jou. Met de gegevens van deze mensen die uitdrukkelijk interesse tonen, ga jij namelijk aan de slag met verschillende remarketingtechnieken.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren
Sint-Trudo ziekenhuis
Stad Sint-Truiden

Op zoek naar
een vleugje magie?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars