CONTENT-STRATEGIE

‘Content is key’ geldt voor alle communicatie, maar nog eens dubbel zo hard voor jouw online verhaal. Potentiële klanten die op jouw website of social media-kanalen belanden, zijn maar één klik verwijderd van je concurrent. Geef hen dus vooral die informatie die ze zoeken.

Beginnen met het ‘waarom’

Wij zorgen dat jouw organisatie aanwezig is daar waar je klanten zitten. Mét de juiste inhoud. Dankzij een strategisch samenspel tussen jouw website, social media en digitale nieuwsbrieven stromen de likes, kliks of gevulde winkelmandjes massaal toe.

 

Op basis van jouw doelstellingen stellen wij de ideale communicatiemix samen. We gieten alles in een strategisch plan dat we strak uitvoeren volgens de vooropgestelde timing en het beschikbare budget. Doorheen het jaar of tijdens de geïsoleerde campagne sturen we bij waar nodig

Storytelling Workshop

De juiste boodschappen naar de juiste doelgroepen op het juiste moment via het juiste kanaal. Dat is het recept om jouw doelstellingen te bereiken met content. Wij ontwikkelden een storytelling game om via één brainstorm heel veel content-ideeën te verzamelen.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren
Sint-Trudo ziekenhuis
Stad Sint-Truiden

Op zoek naar
een vleugje magie?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars