UITNODIGING

CAFÉ ARTÉ

ROAD TO ICELAND

Duurzame partnerships tussen kunstenaars en ondernemers creëren
ecologische, sociale en economische vooruitgang

Patricia en Aline nodigen jou uit voor een bijzondere editie van Café Arté. Op 24 juni schuift kunstenaar Gert Robijns mee aan tafel om te praten over de relatie tussen kunstenaars en duurzaamheid. Het wordt een avond vol inspiratie. Een moment waar woorden kruisen en ideeën ontstaan. 

 

 

24/06/2024
20u – 21u

Thor Central
André Dumontlaan 67
3600 Genk

RESET MOBILE Lijn 23 Ijsland

Vier beeldend kunstenaars zoeken samenwerking met ondernemers om plannen te maken rond duurzaamheid: Gert Robijns, Cel Crabeels, Helena Jonsdottir en Willo Gonnissen. Ze hebben al een mobiele ontmoetingsplaats, Reset Mobile, een ontwerp van Gert Robijns, waarmee ze in 24 richtingen de wereld willen verkennen. Lijn 23 brengt hen naar IJsland, de plek waar de oerkracht van de aarde zichtbaar aan de oppervlakte komt, zoals vroeger de steenkool uit de Limburgse ondergrond kwam. Met hun kunstenaarsblik zullen ze op diverse manieren kijken naar het landschap en de menselijke activiteiten, in een verhevigde context, temidden van extremen.

We denken dat kunstenaars de diepere motivaties achter duurzaamheid op unieke wijze kunnen belichten en aan ondernemers de gelegenheid bieden om buiten de bedrijfsmuren hun waarden onder de aandacht te brengen. 

INSCHRIJVEN

De plaatsen zijn beperkt,
dus schrijf je snel in

24/06/2024

20u – 21u

Thor Central
André Dumontlaan 67
3600 Genk

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars