SEARCH ENGINE MARKETING

Wie in zoekmachines zoals Google op zoek is naar jouw product op dienst, moet jou vinden. Want dat zijn de ‘warmste’ leads die er bestaan. Zij zijn tenslotte op dit moment naar jou op zoek. Jouw website scoort dus best niet enkel bij jouw bezoekers, maar ook bij zoekmachines. Om die reden doet search engine marketing zijn intrede.

SEO

Search Engine Optimization of SEO is een doorlopend proces waarin verschillende van onze clubleden hun aandeel hebben, van onze copywriters en designers, tot onze webdevelopers en digital marketeers. Samen zorgen ze ervoor dat jouw website op een organische manier zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google.

SEA

Je SEO vullen we aan met Google-advertenties, ook wel: Search Engine Advertising (SEA) of Adwords. Hier bied je letterlijk om de eerste plaatsen in de Google ranking te veroveren. Samen dokteren we een plan uit om met zo weinig mogelijk budget, zoveel mogelijk geïnteresseerde zoekers te bereiken.

Dashboards

De resultaten van je SEO- en SEA-inspanningen houden we voortdurend in de gaten op een gepersonaliseerd dashboard. Met die informatie kunnen we meteen bijsturen waar nodig. Indien gewenst, maken we het dashboard ook voor jouw beschikbaar, zodat je makkelijk kan meekijken.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren

Op zoek naar
een vleugje magie?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars