(re)
branding

naam, logo, huisstijl

Branding is de kunst van het differentiëren. Merken bestaan omdat mensen bestaan. Jouw branding maakt dus het verschil. En wel om deze drie redenen:

 

  • Een duidelijke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid. Weerspiegelt jouw branding je identiteit? Dan weten klanten wat ze mogen verwachten. En dat schept vertrouwen.
  • Met je unieke branding maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. De manier waarop je je merk of bedrijf voorstelt, toont meteen waar je voor staat.
  • Je naam, logo en huisstijl zijn de fundamenten waarop alle andere communicatie wordt afgestemd. Ze zorgen voor eenduidige communicatie.

Creatief denken in brainstorms

Creatieve brainstorms zijn ons stokpaardje. Omdat we een beproefde methode volgen, komen er altijd concrete ideeën boven water die resulteren in een duidelijke inhoudelijke profilering (USP’s, ESP’s, VSP’s, elevator pitch) en visuele identiteit.

Naam zoeken en logo creëren

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Jouw naam en logo staan symbool voor de filosofie en cultuur van jouw organisatie. Het is de subtiele mix van juiste kleuren, passende woorden, fraaie typografie en een herkenbare stijl. We ontwerpen een resem creatieve naam- en logovoorstellen met bijhorende baselines, en weerhouden en finetunen vervolgens enkel de beste ideeën.

Huisstijl ontwikkelen

Een huisstijl vormt de basis van elke vorm van communicatie. Eens geboren, is deze heilig. Door een vastgelegd systeem van grafische elementen bepaal je de corporate identity of visuele identiteit van jouw organisatie. Daarom gieten we deze afspraken in een huisstijlhandboek (gedrukt en digitaal). Ga je aan de slag met grafische vormgeving? Vertel je jouw verhaal in een bedrijfsfilm? Val dan altijd terug op jouw huisstijlhandboek.

cases waar we trots op zijn

Stad Maaseik
I.am.klean
Poetskracht
GGZ
Medemotion
Child Cancer
Vermeiren
Sint-Trudo ziekenhuis
Stad Sint-Truiden

Op zoek naar
een vleugje magie?

Benieuwd naar de kracht van duurzame communicatie? 

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars