Weygers en O'Learys trekken de aandacht in de TT-wijk met een interactieve vitrine vol verrassingen

Weygers x O'Learys

Weygers, meester in totale projectinrichting, ging onlangs een uitdagende opdracht aan: het inrichten van de gigantische O’Learys sportsbar in Hasselt. Gelegen in de prominente TT-wijk, biedt deze sportsbar een scala aan activiteiten, van bowlen en karaoke tot gezellige pubgames, en natuurlijk overheerlijke cocktails en hamburgers.

 

Als vertrouwde communicatiepartner kwam Weygers naar ons met de unieke uitdaging om tijdens de bouwwerken te zorgen voor opvallende zichtbaarheid op deze drukke centrumlocatie. Als creatieve denkers gingen we aan de slag om de zichtbaarheid te maximaliseren, rekening houdend met de wettelijke en technische beperkingen. 

 

Het resultaat? Een interactieve, opvallende levende vitrine die het vakmanschap van Weygers combineert met de fun van O’Learys. 

 

Een vitrine waar creativiteit tot leven komt

Het project begon met een grondig werfbezoek én bij uitbreiding aan de hele TT-wijk. We brachten de voetgangers in kaart om de drukke punten te lokaliseren. Terug op kantoor bruiste ons creatieve meesterbrein Rik van ideeën en bedacht hij diverse creatieve concepten die de essentie van Weygers en O’Learys perfect belichaamden.

 

Maar we wilden meer dan alleen aandacht trekken; strateeg Aline zorgde ervoor dat we ook leads konden genereren door een slimme leadmagneet in het concept te verwerken. 

 

Na het kiezen van het ultieme concept, gingen we vol enthousiasme aan de slag met de grafische uitwerking om de vitrine tot leven te brengen. Met precisie en finesse ontwikkelden we het design en zorgden we ervoor dat elk detail klopte. Fotograaf Paul De Laet legde de figuranten meesterlijk vast tijdens een studioshoot. En last but not least, kwam de vitrine tot leven dankzij de toewijding en vakmanschap van onze vaste producent.

 

Het was een creatieproces vol energie en samenwerking, wat heeft geleid tot een verbluffende werfcommunicatie die de creativiteit van ons communicatiebureau, Weygers en O’Learys op unieke wijze laat schitteren in het centrum van Hasselt.

Vakmanschap, passie en fun tot in de kleinste details

Onze inspirerende vitrine is een feest voor de zintuigen en een unieke kruising tussen kunst, ambacht en amusement. Ontdek de magie van ons meeslepende concept en aanschouw de details: 

  • De timmerende darter: zie een darter in actie, waarbij de pijlen zijn vervangen door reusachtige spijkers – een meesterlijk eerbetoon aan het vakmanschap van Weygers.

  • De nieuwe Luca Brecel met plooimeter: bewonder een poolspeler met een twist, die geen keu maar een plooimeter hanteert – een speelse weergave van Weygers’ oog voor detail.

  • De zangeres met moersleutel: aanschouw het karaoke-optreden van Tessie Weygers herself, die een moersleutel gebruikt als microfoon. 

  • De bewegende bowlingbal: volg de vooruitgang van de werken door de bowlingbal die op de tijdlijn beweegt, een symbolische voorstelling van de voortgang bij O’Learys.

Interactieve betovering: onze vitrine laat zich niet zomaar voorbijlopen; hij trekt het publiek actief in zijn spel:

  • The red button: een opvallende rode knop nodigt voorbijgangers uit om op te drukken, waarna een video met opzwepende muziek op de tv in de vitrine begint te spelen.

  • Digitaal prijzenrad: nieuwsgierige bezoekers kunnen een QR-code scannen en deelnemen aan een virtueel prijzenrad, terwijl we tegelijkertijd contactgegevens verzamelen voor toekomstige interactie.

 

Om de oprechte familiaire sfeer van Weygers in het hart van Hasselt te laten doordringen, besloten we niemand minder dan de mensen van Weygers zelf te laten schitteren in de etalage. Weygers draait niet alleen om het ontwerpen en realiseren van interieurs; het is een plek waar werkplezier voelbaar is, en deze emotie resoneert sterk in de etalage.

inhoud + emotie = magie

In de fusie van inhoud en emotie ligt de ware magie van deze etalage. Door het vakkundige interieurwerk van Weygers te verweven met de fun factor van O’Learys, hebben we het beste van beide bedrijven naar voren gebracht en de aandacht getrokken van iedereen in de TT-wijk. De betrokkenheid van Weygers’ eigen teamleden voegde een authentieke toets toe die daadwerkelijk het hart en de ziel van het bedrijf weerspiegelde.

Deze samenwerking illustreerde onze creatieve en strategische aanpak en resulteerde in een subliem uitgevoerd project dat zowel Weygers als O’Learys in de schijnwerpers van Hasselt plaatste.

Video afspelen

Ook op zoek naar unieke
werfcommunicatie
die écht de aandacht trekt?

Geïnspireerd naar meer?

Ontdek meer creatieve cases

Op zoek naar
een vleugje magie?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars