Visit Haspengouw spoort toeristen aan om te onthaasten

Visit Haspengouw

Wil je klinken op het leven, verdrinken in de rust? Op je gemakje wat flaneren of lekker sportief alles geven? Met z’n tweetjes? Of met de kids? Wat wandelen en af en toe de fiets? In Haspengouw moet niets.” 

Met haar nieuwe zomercampagne verleidt Visit Haspengouw mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen tot een bezoekje aan de Limburgse fruitstreek. 

Wedstrijd op social media

Zowel op Instagram, Facebook, Pinterest als YouTube toont Visit Haspengouw de mooiste trekpleisters en ook minder gekende parels die Haspengouw rijk is. Een rustgevend en inspirerend gedicht begeleidt de kijker naar de klinkende eindboodschap: Haast je. Niet.  

Bovendien gaat deze zomercampagne gepaard met een leuke wedstrijd die vakantiegangers doet dromen van een staycation. Wie deelneemt maakt namelijk kans op een mooie cadeaucheque van maar liefst 400 euro.

Video afspelen over Visit Haspengouw video zomercampagne

Referralpakket voor Haspengouwse horeca

Ook heel wat populaire bistro’s, restaurants en cafés geven de zomercampagne van Visit Haspengouw een zetje. Door deze veelzeggende affiche uit te hangen, doen ze hun cliënteel hunkeren naar wat Haspengouwse cultuur, natuur en rust.

Visit Haspengouw zomercampagne 2

Geïnspireerd naar meer?

Ontdek meer creatieve cases

Op zoek naar een
vleugje magie?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars