Cases 

 

Citymarketing Stad Sint-Truiden

STVV, de Grote Markt, de bloesempracht, … Sint-Truiden is een stad om fier op te zijn. Voor ons - volbloed Truienaren - is ‘3800’ meer dan een postcode. Het is een brok emotie. 

Lees meer

de Biehal

Lees meer
Belgica contentmarketing

BFV - Belgica
Kan jij weerstaan aan de Belgica?

De Belgica is een fantastisch Belgisch product en daar mogen we enorm trots op zijn. Om deze fierheid uit te dragen bedachten we de campagne ‘Belgicalove’. Hiermee willen we mensen hun liefde laten uiten voor deze lekkere appel, maar ook voor elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Avant

Avant

Avant zocht een manier om leads te verzamelen binnen 2 verschillende doelgroepen: paardenhouders en tuin- en klinkeraanleggers. Dit zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Nederland. De vraag was dus duidelijk: hoe trek je leads aan, waarvan je weet dat ze interesse hebben in je product?

Lees meer
Case IN-Z

IN-Z

Poetsen, strijken, koken, boodschappen doen,… met diensten op maat gaat IN-Z tot het uiterste voor haar klanten. Ze zoeken steeds naar de perfecte match tussen de klant en één van hun medewerkers. En wij? Wij gaan tot het uiterste voor hen.

Lees meer

oHase

Het woonproject oHase is een toonbeeld van rustige architectuur, met het vizier gericht op het zonnige zuiden en de rust van het water. Samen met de familie Jansen gingen we op zoek naar bewoners voor dit idyllische woonproject. Een voorbeeld van vastgoedcommunicatie in 4 fases.

Lees meer

Sociale Economie Vlaanderen

Quasi iedereen kent de Kringwinkels. En bij heel wat Limburgers doet de naam ‘Bewel’ een belletje rinkelen. Maar wist je dat er naast deze twee kroonjuwelen nog honderden andere sociale economiebedrijven in Vlaanderen actief zijn?

Lees meer

BFV

Dankzij haar vooruitstrevende aanpak en samenwerking met meer dan 1.200 fruittelers staat de Belgische Fruitveiling aan de top van de Belgische fruitmarkt met een marktaandeel van meer dan 50 procent.

Lees meer

Coyote

Een Coyote rijhulpsysteem waarschuwt bestuurders voor hindernissen op de weg. Bovendien kunnen bestuurders ook zelf een hindernis melden. Coyote verspreidt die melding vervolgens binnen de Coyote community. Wij stelden Andrea Croonenberghs voor als nieuw gezicht voor deze rijhulpsystemen of ‘autobuddies’.

Lees meer

Sint-Trudo Ziekenhuis

Elke schakel is belangrijk om het Sint-Trudo Ziekenhuis te laten schitteren in zorg. Iedereen moet mee zijn met het verhaal, de werkingsstructuur en de ambities. Wij brachten hun missie en waarden tot leven op de werkvloer.  

Lees meer

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!